Cheesy knoflookbrood met gruyère als extra
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cheesy knoflookbrood met gruyère als extra

Cheesy knoflookbrood met gruyère als extra

met zelfgemaakte dip met bosui

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Dit heerlijke borrelbrood met knoflook en extra kaas zet je in een handomdraai op tafel! Je serveert het met een zelfgemaakte dip van zure room en bosui.

Allergenen :
Rogge
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

100 gram

Geraspte Goudse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

25 gram

Geraspte gruyère DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

0.3 bosje(s)

Bosui

2 stuk(s)

Knoflookteen

200 gram

Biologische zure room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

40 gram

[Plantaardige] roomboter

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3521 kJ
Energie (kcal)842 kcal
Vetten47.2 g
waarvan verzadigd30.1 g
Koolhydraten72.7 g
waarvan suikers6.6 g
Vezels5.1 g
Eiwitten30 g
Zout2.6 g

Benodigdheden

Kom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1

-

2

-

3

-

4

-