Cheeseburger met ontbijtspek en cheddar
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cheeseburger met ontbijtspek en cheddar

Cheeseburger met ontbijtspek en cheddar

2 porties | met smokey tomatenketchup en augurk

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Een klassieke cheeseburger maken is niet moeilijk! Met de smokey tomatenketchup geef je jouw burger bovendien een extra smakelijke twist.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Gekruide runderburger

(Kan bevatten Soja, Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij)

50 gram

Geraspte cheddar

(Bevat Melk (inclusief lactose))

60 gram

Smokey tomatenketchup

50 gram

Gesneden augurken

4 plak(ken)

Ontbijtspek

2 stuk(s)

Briochebroodje

(Bevat Tarwe, Melk (inclusief lactose), Eieren Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Soja, Gluten)

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2790 kJ
Energie (kcal)667 kcal
Vetten41.6 g
waarvan verzadigd17.8 g
Koolhydraten37.7 g
waarvan suikers9.7 g
Vezels2.5 g
Eiwitten34.5 g
Zout3.5 g

Benodigdheden

Koekenpan

Instructies

1

Haal de plakjes ontbijtspek los van elkaar. Verhit een koekenpan, zonder olie, op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek in 3 - 4 minuten knapperig.

 

2

Verhit ondertussen de zonnebloemolie in een andere koekenpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de hamburger 2 - 3 minuten per kant, of tot de hamburger gaar is.

3

Verdeel in de laatste 2 minuten de geraspte cheddar over de hamburger en dek de pan af, zodat de kaas smelt. Snijd de broodjes open en grill de binnenkant van de gehalveerde broodjes 1 minuut, zonder olie, in dezelfde pan.

4

Besmeer de binnenkant van de broodjes met smokey tomatenketchup. Leg de hamburger op de onderste helft van het broodje, gevolgd door het ontbijtspek. Verdeel de augurken erover en maak af met de bovenkant van het broodje.