Camembert uit de oven
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Camembert uit de oven

Camembert uit de oven

met rozemarijn, pikante uienchutney en walnoten

Labels:
Veggie
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Walnoten
Rogge
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

240 gram

Camembert

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 takje(s)

Verse rozemarijn

1 stuk(s)

Knoflookteen

20 gram

Walnootstukjes

(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

40 gram

Pikante uienchutney

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

½ el

Extra vierge olijfolie

½ el

Honing [of plantaardig alternatief]

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3306 kJ
Energie (kcal)790 kcal
Vetten37 g
waarvan verzadigd19.2 g
Koolhydraten77.9 g
waarvan suikers12 g
Vezels5.3 g
Eiwitten35.9 g
Zout3.4 g

Benodigdheden

Ovenschaal

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 190 graden.
  • Verwijder de verpakking en leg de camembert in een kleine ovenschaal met de gekerfde kant naar boven.
  • Kerf met een scherp mes een ruitpatroon in de bovenkant van de kaas tot 2 cm van de rand (zie Tip).
  • Snijd de knoflook in dunne plakjes en ris de blaadjes van de rozemarijn.

Tip: Als je de ruit te ver doorsnijdt, smelt de camembert te erg door.

2
  • Verdeel de knoflook en rozemarijnblaadjes in de sneetjes die je in de camembert hebt gemaakt.
  • Verdeel de walnootstukjes over de kaas en besprenkel met 1/2 el extra vierge olijfolie en 1/2 el honing.
3
  • Bak de camembert en de baguettes 8 - 10 minuten.
4
  • Haal de baguette uit de oven en snijd in dunne plakjes. Serveer samen met de pikante uienchutney bij de camembert.
  • Breng de camembert op smaak met peper en zout.