
Caesar-stijl lunchwrap met kipfiletreepjes
2 porties | met parmigiano reggiano en zelfgemaakte dressing
Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Deze wrap is geïnspireerd op de klassieke caesarsalade. Wist je dat de caesarsalade is ontstaan als noodoplossing tijdens plotselinge drukte in het restaurant van Cesare Cardini in Mexico?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Ingredienten
4 stuk(s)
Witte tortilla
(Bevat Tarwe)
200 gram
Italiaans gemarineerde kipfiletreepjes
50 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
100 gram
Radicchio en ijsbergsla
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Tomaat
½ stuk(s)
Sjalot
Zelf toevoegen
3 tl
Wittewijnazijn
1 el
Extra vierge olijfolie
2 tl
Mosterd
1 el
Zonnebloemolie
tl
Zout
Benodigdheden
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de tomaat in blokjes en snipper de helft van de sjalot.
Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven. Verhit de zonnebloemolie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de kipfiletreepjes 5 - 6 minuten, of tot ze gaar zijn.
Snijd de parmigiano reggiano in kleine blokjes. Meng in een kleine kom de mayonaise, de sjalot, de wittewijnazijn, de helft van de parmigiano reggiano, de extra vierge olijfolie, de mosterd en een snufje zout.
Besmeer de tortilla's met de dressing. Verdeel de kipfilet over de tortilla's en leg de slamix erop. Garneer met de tomaten en de overige parmigiano reggiano.