Caesar-stijl lunchwrap met kipfiletreepjes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Caesar-stijl lunchwrap met kipfiletreepjes

Caesar-stijl lunchwrap met kipfiletreepjes

2 porties | met parmigiano reggiano en zelfgemaakte dressing

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Deze wrap is geïnspireerd op de klassieke caesarsalade. Wist je dat de caesarsalade is ontstaan als noodoplossing tijdens plotselinge drukte in het restaurant van Cesare Cardini in Mexico?

Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe
Mosterd
Eieren
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe)

200 gram

Italiaans gemarineerde kipfiletreepjes

50 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

100 gram

Radicchio en ijsbergsla

1 stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Tomaat

½ stuk(s)

Sjalot

Zelf toevoegen

3 tl

Wittewijnazijn

1 el

Extra vierge olijfolie

2 tl

Mosterd

1 el

Zonnebloemolie

tl

Zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2987 kJ
Energie (kcal)714 kcal
Vetten41.7 g
waarvan verzadigd6.9 g
Koolhydraten48 g
waarvan suikers4.8 g
Vezels4.4 g
Eiwitten34.5 g
Zout2 g

Benodigdheden

Aluminiumfolie
Hapjespan
Kleine kom

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de tomaat in blokjes en snipper de helft van de sjalot.

2

Verpak ondertussen de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm 3 - 4 minuten in de oven. Verhit de zonnebloemolie in een hapjespan op middelhoog vuur en bak de kipfiletreepjes 5 - 6 minuten, of tot ze gaar zijn.

3

Snijd de parmigiano reggiano in kleine blokjes. Meng in een kleine kom de mayonaise, de sjalot, de wittewijnazijn, de helft van de parmigiano reggiano, de extra vierge olijfolie, de mosterd en een snufje zout.

4

Besmeer de tortilla's met de dressing. Verdeel de kipfilet over de tortilla's en leg de slamix erop. Garneer met de tomaten en de overige parmigiano reggiano.