Burrata met coppa di parma
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Burrata met coppa di parma

Burrata met coppa di parma

Voorgerecht | 2 porties | Pistachenoten & kumato tomaat

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Ga voor een feestelijk voorgerecht vol Italiaanse delicatessen. Met de volle smaak van burrata gecombineerd met het zilte van de coppa di parma, op een bedje van kumato tomaat en afgemaakt met pistachnootjes. Een beter begin van je diner kun je niet krijgen.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 bol(len)

Burrata

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Kumato-tomaat

10 gram

Pistachenoten

50 gram

Coppa di Parma

40 gram

Rucola en veldsla

40 gram

Pesto genovese

1 stuk(s)

Citroen

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

½ el

Zwarte balsamicoazijn

1 el

Extra vierge olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)301 kcal
Energie (kJ)1258 kJ
Vetten27 g
waarvan verzadigd5 g
Koolhydraten5 g
waarvan suikers3 g
Vezels2.7 g
Eiwitten8 g
Zout1 g

Benodigdheden

Saladekom
Koekenpan

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Meng in een saladekom 1/2 el olijfolie met de zwarte balsamico en citroensap naar smaak. Voeg de slamix toe. Meng door de dressing en breng op smaak met peper en zout.

3

Verhit een koekenpan, zonder olie, op hoog vuur en rooster de pistachenoten goudbruin. Haal uit de pan en bewaar apart.

4

Verdeel de plakken tomaat over platte borden. Leg een handje slamix in het midden van de borden en leg een hele bol burrata op ieder bordje. Scheur de Coppa di Parma in stukken en gebruik samen met de pistachenoten als garnering. Besprenkel met de pesto en de citroenrasp.