Broodje mangochutney-glazed paneer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Broodje mangochutney-glazed paneer

Broodje mangochutney-glazed paneer

met paprika, rode ui en knoflook-mayonaise

Vandaag serveer je niet zomaar een broodje. Je belegt de broodjes namelijk met paneer geglaceerd in mangochutney. Eet smakelijk!

Labels:
Veggie
Allergenen :
Tarwe
Gerst
Rogge
Sesamzaad
Melk (inclusief lactose)
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Maanzaadbroodje

(Bevat Tarwe, Gerst, Rogge, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine, Gluten, Noten)

20 gram

Mangochutney

(Bevat Mosterd)

½ stuk(s)

Paprika

½ stuk(s)

Knoflookteen

100 gram

Witte grillkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

¼ stuk(s)

Limoen

100 gram

Paprikareepjes

100 gram

Gesneden ui

200 gram

Aardappelpartjes

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] mayonaise

naar smaak

Peper en zout

¼ el

Zonnebloemolie

¼ el

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4134 kJ
Energie (kcal)988 kcal
Vetten49.3 g
waarvan verzadigd24.7 g
Koolhydraten89.3 g
waarvan suikers22 g
Vezels16.8 g
Eiwitten39.3 g
Zout4.5 g

Benodigdheden

Koekenpan
Keukenpapier
Hapjespan
Kleine kom

Instructies

Aardappelen bakken
1

Verwarm de oven voor op 210 graden. Was of schil de aardappelen en snijd in partjes. Meng ze in een kom met 1/4 el olijfolie per persoon, peper en zout. Verdeel de partjes over een bakplaat met bakpapier. Bak 30 - 40 minuten in de oven, of tot ze goudbruin zijn. Schep halverwege om.

Voorbereiden
2

Snijd de paprika in reepjes. Snijd de rode ui in halve ringen. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de paneer in plakjes van 1/2 cm dik. 

Weetje: De rode ui is een onderschatte supergroente! Hij is niet alleen rijk aan vezels en B-vitaminen, maar zit ook bomvol antioxidanten en vitamine C.

Groenten bakken
3

Verhit 1/4 el olijfolie per persoon in een hapjespan op middelhoog vuur. Bak de rode ui 2 - 3 minuten. Voeg vervolgens de paprika toe en bak nog 5 - 6 minuten. Voeg als laaste de helft van de knoflook toe en bak nog 2 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout.

Brood bakken
4

Bak de broodjes 5 - 7 minuten mee in de oven. Meng in een kleine kom de mayonaise en overige knoflook en per persoon: 1/2 tl wittewijnazijn en 1/2 tl water. Breng op smaak met peper en zout.