Ontbijtbowls met vers fruit en yoghurt Griekse stijl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ontbijtbowls met vers fruit en yoghurt Griekse stijl

Ontbijtbowls met vers fruit en yoghurt Griekse stijl

3x ontbijten met 2 personen | 3 variaties

Zet deze week 3 verschillende ontbijtbowls op tafel! Je maakt de volgende variaties:

  • Yoghurt Griekse stijl met mango, pompoen en chiazaad (2 porties)
  • Yoghurt Griekse stijl met blauwe bessen, pecannoten en chiazaad (2 porties)
  • Yoghurt Griekse stijl met appel, mango en chiazaad (2 porties)
Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Pecannoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1000 gram

Yoghurt Griekse stijl

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Mango

125 gram

Blauwe bessen

30 gram

Pecanstukjes

(Bevat Pecannoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

20 gram

Pompoenpitten

(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

1 stuk(s)

Appel

100 gram

Chiazaad

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

Zelf toevoegen

naar smaak

Honing [of plantaardig alternatief]

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)5552 kJ
Energie (kcal)1327 kcal
Vetten80.3 g
waarvan verzadigd34.5 g
Koolhydraten91.8 g
waarvan suikers66.1 g
Vezels27.3 g
Eiwitten37.3 g
Zout1.1 g

Instructies

1
  • Schil 1 mango en snijd het vruchtvlees klein.
  • Verdeel 1/3 van de yoghurt over twee kommen.
  • Garneer met de mango, de pompoenpitten en 1/3 van het chiazaad.
  • Voeg honing naar smaak toe. 
2
  • Verdeel 1/3 van de yoghurt over twee kommen.
  • Garneer met de blauwe bessen, pecannoten en 1/3 van het chiazaad.
  • Voeg honing naar smaak toe. 
3
  • Verwijder het klokhuis van de appel en snijd de appel in plakken. Schil 1 mango en snijd het vruchtvlees klein.
  • Verdeel 1/3 van de yoghurt over twee kommen.
  • Garneer met de appel, mango en 1/3 van het chiazaad.
  • Voeg honing naar smaak toe.