Brandt & Levie worstenbroodjes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Brandt & Levie worstenbroodjes

+/- 15 stuks | met smokey tomatenketchup

Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Rookworst

1 roll(s)

Bladerdeeg

(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))

120 gram

Smokey tomatenketchup

Zelf toevoegen

naar smaak

Olijfolie

5 el

Mosterd

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2800 kJ
Energie (kcal)669 kcal
Vetten38.6 g
waarvan verzadigd19.6 g
Koolhydraten67.1 g
waarvan suikers11.6 g
Vezels7.1 g
Eiwitten11.9 g
Zout2.4 g

Benodigdheden

•Vork
•Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de rookworst in stukken van 3 cm en halveer de stukken over de lengte.
2
  • Halveer het bladerdeeg over de lengte en snijd in stroken van 3 1/2 cm breed. 
  • Besmeer de stroken met mosterd en leg op elke strook een stuk worst.
  • Vouw het deeg dicht en druk het uiteinde dicht met een vork. Herhaal dit met alle stukken worst en bladerdeeg. Leg de worstenbroodjes op een bakplaat met bakpapier.
  • Maak 2 sneetjes in de bovenkant van de broodjes en smeer in met een klein beetje olijfolie.
3
  • Bak de worstenbroodjes 20 - 25 minuten in de oven, of tot ze goudbruin zijn.
4
  • Serveer de worstenbroodjes met de smokey tomatenketchup.