Brandt & Levie worstenbroodjes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Brandt & Levie worstenbroodjes

met smokey tomatenketchup

Labels:
Recept
Allergenen :
Mosterd
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Brandt & Levie - Rookworst

(Bevat Mosterd)

1 roll(s)

Bladerdeeg

(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))

120 gram

Smokey tomatenketchup

Zelf toevoegen

naar smaak

Olijfolie

5 el

Mosterd

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3879 kJ
Energie (kcal)927 kcal
Vetten61.6 g
waarvan verzadigd31.7 g
Koolhydraten55.5 g
waarvan suikers12.4 g
Vezels3.1 g
Eiwitten31.9 g
Zout4.9 g

Benodigdheden

Vork
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de rookworst in stukken van 3 cm en halveer de stukken over de lengte.
2
  • Halveer het bladerdeeg over de lengte en snijd in stroken van 3 1/2 cm breed. 
  • Besmeer de stroken met mosterd en leg op elke strook een stuk worst.
  • Vouw het deeg dicht en druk het uiteinde dicht met een vork. Herhaal dit met alle stukken worst en bladerdeeg. Leg de worstenbroodjes op een bakplaat met bakpapier.
  • Maak 2 sneetjes in de bovenkant van de broodjes en smeer in met een klein beetje olijfolie.
3
  • Bak de worstenbroodjes 20 - 25 minuten in de oven, of tot ze goudbruin zijn.
4
  • Serveer de worstenbroodjes met de smokey tomatenketchup.