Pastinaak staat bekend als wintergroente maar kan het hele jaar door gegeten worden. Wist je dat hij zoeter wordt van smaak door vorst?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Tomaat
200 gram
Aardappelen
½ stuk(s)
Pastinaak
5 gram
Verse krulpeterselie & bieslook
40 gram
Pikante uienchutney
25 gram
Geraspte cheddar
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Wortel
1 stuk(s)
Varkensworst met majoraan en knoflook
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Olijfolie
1 tl
Mosterd
1
[Plantaardige] melk
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je kunt eventueel de aardappelen, wortel en pastinaak ook schillen.
Weetje: Wist je dat tomaten rijk zijn aan het antioxidant lycopeen? Antioxidanten beschermen onze cellen en organen tegen vrije radicalen: schadelijke stoffen afkomstig van bijvoorbeeld UV-straling of luchtvervuiling.
Tip: Schenk eventueel wat van het bakvet van de worst en tomaten over de stamppot.