Brandt & Levie rookworstbroodjes
met smokey tomatenketchup
Labels:
Recept
Allergenen :
Mosterd
•Tarwe
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd25 minuten
Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
/ Voor 2 personen
1 stuk(s)
Brandt & Levie - Rookworst
(Bevat Mosterd)
1 roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
120 gram
Smokey tomatenketchup
Zelf toevoegen
2 el
Extra vierge olijfolie
5 el
Mosterd
Instructies
1
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de rookworst in stukken van 3 cm breed en halveer de stukken.
2
- Halveer het bladerdeeg over de lengte en snijd in stroken van 3 1/2 cm breed.
- Besmeer de stroken met mosterd en leg een stuk worst op het deeg.
- Vouw het deeg dicht en druk het uiteinde dicht met een vork. Herhaal dit en leg de rookworstbroodjes op een bakplaat met bakpapier.
- Maak 2 sneetjes op de bovenkant van de broodjes en smeer in met een klein beetje olijfolie.
3
- Bak de broodjes 20 - 25 minuten in de oven, tot ze goudbruin zijn.
4
- Serveer de rookworstbroodjes samen met de smokey tomatenketchup.