Brandt & Levie rookworstbroodjes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Brandt & Levie rookworstbroodjes

met smokey tomatenketchup

Labels:
Recept
Allergenen :
Mosterd
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
Bereidingstijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Brandt & Levie - Rookworst

(Bevat Mosterd)

1 roll(s)

Bladerdeeg

(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))

120 gram

Smokey tomatenketchup

Zelf toevoegen

2 el

Extra vierge olijfolie

5 el

Mosterd

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4331 kJ
Energie (kcal)1035 kcal
Vetten73.6 g
waarvan verzadigd33.5 g
Koolhydraten55.5 g
waarvan suikers12.4 g
Vezels3.1 g
Eiwitten31.9 g
Zout4.9 g

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de rookworst in stukken van 3 cm breed en halveer de stukken.
2
  • Halveer het bladerdeeg over de lengte en snijd in stroken van 3 1/2 cm breed. 
  • Besmeer de stroken met mosterd en leg een stuk worst op het deeg.
  • Vouw het deeg dicht en druk het uiteinde dicht met een vork. Herhaal dit en leg de rookworstbroodjes op een bakplaat met bakpapier.
  • Maak 2 sneetjes op de bovenkant van de broodjes en smeer in met een klein beetje olijfolie.
3
  • Bak de broodjes 20 - 25 minuten in de oven, tot ze goudbruin zijn. 
4
  • Serveer de rookworstbroodjes samen met de smokey tomatenketchup.