Je serveert dit gerecht met zelfgemaakte dillemayonaise van mayonaise, dille, honing en mosterd. Deze smaakt heerlijk bij de gebakken aardappeltjes!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Varkensboerenworst
(Kan bevatten Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Eieren)
2.5 gram
Verse dille
(Kan bevatten Selderij)
200 gram
Aardappelpartjes
1 stuk(s)
Gele wortel
1 stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Ui
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 tl
Mosterd
½ el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Zonnebloemolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan 2 koekenpannen.
Weetje: Wortel zit boordevol vitamine A - goed voor de groei, de gezondheid van je huid, haar en nagels en een goede werking van je ogen en afweersysteem. Het zit bijvoorbeeld ook in boerenkool, spinazie, broccoli en ei.