HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBlueberry Cheesecake Pancakes
topBanner
Blueberry cheesecake-pancakes

Blueberry cheesecake-pancakes

2 porties | met roomkaasvulling en warme bosbessensaus

SNEL RECEPT
Lees meer

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Door de opgeklopte eieren en het bakpoeder in het beslag zijn deze Amerikaanse pannenkoeken extra luchtig!

Labels:Veggie
Allergenen :EierenMelk (inclusief lactose)GlutenTarweLupine

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
MoeilijkheidsgraadGemiddeld
Ingredienten

Voor 2 personen

Ingredientenarrow down iconarrow down icon

Voor 2 personen

2 stuk(s)

Ei

(BevatEieren)

250 ml

Karnemelk

(BevatMelk (inclusief lactose))

80 gram

Roomkaas

(BevatMelk (inclusief lactose))

150 gram

Tarwebloem

(BevatGluten, Tarwe)

30 gram

Bosbessenjam

125 gram

Blauwe bessen

1 stuk(s)

Biologische citroen

Zelf toevoegen

½ zakje(s)

Bakpoeder

(BevatMelk (inclusief lactose), Lupine)

1 el

Zonnebloemolie

½ tl

Zout

2 el

Suiker

Voedingswaarden
Voedingswaardenarrow down iconarrow down icon
per gerecht
per 100g
Energie (kJ)2885 kJ
Energie (kcal)690 kcal
Vetten27.0 g
waarvan verzadigd11.0 g
Koolhydraten88 g
waarvan suikers34.0 g
Vezels5 g
Eiwitten24 g
Zout4.0 g
Instructies
Instructiesarrow up iconarrow up icon
1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.