Nieuw product in de box: deze bietenwraps bestaan voor wel 45% uit groenten!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ unit
Rode ui
½ unit
Courgette
1 unit
Basilicumcrème
50 g
Verse geitenkaas
(Contains: Melk (inclusief lactose))
2.5 unit
No Fairytales bietentortilla
1 unit
Little gem
½ tablespoon
Olijfolie
to taste
Peper en zout
½ tablespoon
Zwarte balsamicoazijn
¼ tablespoon
Extra vierge olijfolie
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de rode ui in halve ringen. Halveer de courgette in de lengte en snijd vervolgens in dunne halve plakken.
Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de ui en courgette 6 - 8 minuten aan.Meng op het laatst de basilicumcrème erdoor en breng goed op smaak met peper en zout.
Snijd ondertussen de little gem in repen en meng in een saladekom met per persoon: 1/2 el zwarte balsamicoazijn en 1/4 el extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Verbrokkel de geitenkaas in een kleine kom.Verpak de No Fairytales bietentortilla’s samen in aluminiumfolie en verwarm 2 - 3 minuten in de oven.
Serveer de salade, de courgette en ui en de verbrokkelde geitenkaas in aparte schaaltjes. Zet de No Fairytales bietentortilla’s in het midden op tafel. Laat iedereen zijn eigen wrap samenstellen.