Skip to main content
Biefstukreepjes met noedels
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Biefstukreepjes met noedels

Biefstukreepjes met noedels

met zoete Aziatische saus, Oosterse groentemix en gomasio

Tip voor mals vlees: haal het op tijd uit de koelkast (ongeveer 30 minuten van te voren), verwijder de verpakking en dep het vlees alvast droog met keukenpapier.

Labels:
Caloriebewust
Snelle bereiding
Allergenen :
Vis
Soja
Tarwe
Sesamzaad

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd10 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

100 gram

Biefstukreepjes

5 ml

Vissaus

(Bevat: Vis)

10 gram

Mix van verse gember, knoflook en rode peper

200 gram

Groentemix met wittekool

(Kan bevatten: Selderij)

½ zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(Bevat: Soja, Tarwe)

½ zakje(s)

Gomasio

(Bevat: Sesamzaad)

50 gram

Mie noedels

(Bevat: Tarwe)

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] roomboter

½ el

[Zoutarme] ketjap manis

½ el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2221 kJ
Energie (kcal)531 kcal
Vetten16.4 g
waarvan verzadigd6.4 g
Koolhydraten59.5 g
waarvan suikers17.7 g
Vezels6.7 g
Eiwitten32.9 g
Zout3 g

Benodigdheden

Kom
Pan
Wok of hapjespan
Aluminiumfolie
Koekenpan

Instructies

Voorbereiden
1
  • Breng ruim water aan de kook in een pan voor de noedels. Haal de biefstukreepjes uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen.
  • Meng in een kom de biefstukreepjes met de vissaus (let op: zout! Voeg geleidelijk toe en proef goed tussendoor) en ketjap. Dek af met aluminiumfolie en zet opzij tot gebruik.
  • Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een wok of hapjespan op middelhoog vuur.
  • Bak de mix van gember, knoflook en rode peper 1 minuut aan.
Groenten bakken
2
  • Voeg de Oosterse groentemix toe aan de wok of hapjespan en bak 4 - 6 minuten.
  • Kook ondertussen de noedels 3 - 4 minuten in de pan.
  • Giet vervolgens af, voeg de noedels samen met de zoete Aziatische saus toe aan de groenten en meng goed door. Bak het geheel nog 2 minuten.
Biefstukreepjes bakken
3
  • Verhit 1/2 el roomboter per persoon in een koekenpan op hoog vuur.
  • Bak de biefstukreepjes in 1 minuut rondom bruin. Breng op smaak met peper en zout.
Serveren
4
  • Schep de noedels met groenten in diepe borden.
  • Verdeel de biefstukreepjes en de eventuele saus uit de pan erover.
  • Garneer met de gomasio.

Weetje: Wist je dat Chinese kool rijk is aan calcium, foliumzuur en vitamine C? Dat levert een hoop gezondheidsvoordelen op in één keer - zoals sterke botten en gezonde spieren door de calciumboost.

Meer heerlijke recepten met vergelijkbare ingrediënten

Kruidige Thaise-stijl noedelbowl met tempeh

Kruidige Thaise-stijl noedelbowl met tempeh

met vissaus, pinda's en verse kruiden
Slabootjes met kip en noedels

Slabootjes met kip en noedels

kies en mix toppings: mangochutney, gefrituurde uitjes, komkommer en meer!
Teriyaki noedels met garnalen en wittekool

Teriyaki noedels met garnalen en wittekool

en voor ouders: Thais basilicum en pinda's
Sweet en sticky noedels met gebakken ei en gomasio

Sweet en sticky noedels met gebakken ei en gomasio

met peultjes, zoete Aziatische saus en limoen
Rijstbowl met gebakken ei en zoete Aziatische saus

Rijstbowl met gebakken ei en zoete Aziatische saus

met cashewnoten, verse kruiden, groenten en limoen
Hoisinaubergine met gomasio-sojabonensalade

Hoisinaubergine met gomasio-sojabonensalade

met knoflookrijst, pinda's, koriander en bosui
Pittige gebakken rijst met kimchi

Pittige gebakken rijst met kimchi

met vissaus, gebakken ei, furikake en sesamzaad
Bulgoginoedels met varkensgehakt en roerbakgroenten

Bulgoginoedels met varkensgehakt en roerbakgroenten

met koriander, tahin en gomasio
Zoete sesamnoedels met gebakken ei

Zoete sesamnoedels met gebakken ei

met gefrituurde uitjes, koriander en roerbakgroenten
Bao buns met garnalen in zoet-pittige saus

Bao buns met garnalen in zoet-pittige saus

met sugarsnaps en zoetzure groenten
Pho-stijl noedelsoep met kip

Pho-stijl noedelsoep met kip

met paksoi, taugé, limoen en verse kruiden
Fusion taco's met zalm in zoete sojadressing

Fusion taco's met zalm in zoete sojadressing

met mangosalade, knoflookmayo en zelfgemaakte frieten
Bao buns met bulgogi-kipfilet

Bao buns met bulgogi-kipfilet

met sticky aubergine, gefrituurde uitjes en gembermayonaise
Hoisin biefstukreepjes met groene groenten

Hoisin biefstukreepjes met groene groenten

met gomasiorijst en gezouten pinda's
Pokébowl met garnalen en ponzumayonaise

Pokébowl met garnalen en ponzumayonaise

met mango, gomasio, koolsla en komkommer
Noedels met vegetarische kip in pittige saus

Noedels met vegetarische kip in pittige saus

met paksoi, mais en gefrituurde uitjes
Fusion taco's met varkensgehakt en honing-gemberdressing

Fusion taco's met varkensgehakt en honing-gemberdressing

met gefrituurde uitjes, sesammayonaise en salade
Noedels met rundergehakt in romige misosaus

Noedels met rundergehakt in romige misosaus

met furikake, limoen, groenten en sesamolie
Koolvis met romige kokoscurry

Koolvis met romige kokoscurry

met verse udonnoedels en groenten
Rijstnoedels met vegetarische runderstukjes

Rijstnoedels met vegetarische runderstukjes

met roerbakgroenten, gefrituurde uitjes en limoen

Hoogst beoordeelde recepten voor avondeten

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

Luxe spaghetti bolognese met burrata en basilicum

met verse pasta en Parmigiano Reggiano
Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Kapsalon met dubbele portie kipgyros

Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjes
Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

Geitenkaassalade deluxe met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde ui en gedroogde vijgen
Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

Double protein - Noedelsalade met dubbele portie garnalen

met mango en zelfgemaakte chilisaus
Luxe caesarsalade met kip

Luxe caesarsalade met kip

Met spek, ansjovis en croutons
Burrata-salade met krokant gebakken spek

Burrata-salade met krokant gebakken spek

met cherrytomaten, gekaramelliseerde rode ui en gedroogde vijgen
Pastei van kalfsstoof

Pastei van kalfsstoof

met sperziebonen, wortel en een frisse salade
Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

Veggie + protein - Farfalle met kipfiletstukjes als extra

met kastanjechampignons, veldsla en pecorino
Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

Gekonfijte eendenpoot met rozijnen

met geglaceerde bospeen en aardappelpuree
Risotto met garnalen en courgette

Risotto met garnalen en courgette

met salade en zoetzure bieten
Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

Pastei van kalfsstoof met rode wijn en champignons

met sperziebonen, wortelen en sinaasappelsalade
Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

Dubbele portie wildzwijnburger met uienchutney

met zelfgemaakte frietjes en courgettesalade
Winterse kalfsstoof

Winterse kalfsstoof

Met witlofsalade en friet
Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

Pittige garnalen in kerrie-roomsaus

met gebakken courgette en tomatenketchup
Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

Herfstige pie van gemengd gehakt en uienchutney

met salade van sperziebonen en lollo biondo
Zwarte tagliatelle met grote garnalen

Zwarte tagliatelle met grote garnalen

met varkensworst in pittige tomatensaus
Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

Garnalen in zelfgemaakte rode-currysaus

met krokante knoflook-kokostopping
Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

Lasagne van gekonfijte eend in tomatensaus

met een rucolasalade
Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

Risotto met Brandt & Levie varkensworst als extra

met tomaat, vers basilicum en pecorino
Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

Flammkuchen met fourme d'Ambert, peer en spek

met een salade van geroosterde pompoen en roodlof

De HelloFresh-recepten van deze week: absolute aanraders

Wraps met veggie döner kebab en feta

Wraps met veggie döner kebab en feta

met Griekse kruiden, knoflookmayo en salade
Tonijnsteak met sesamkorst

Tonijnsteak met sesamkorst

met broccolini, pittige gebakken rijst en srirachamayo
Orzo met rozemarijn-amandelen en geitenkaas

Orzo met rozemarijn-amandelen en geitenkaas

met Provençaalse groenten en Italiaanse kruiden
Romige rigatoni met kip

Romige rigatoni met kip

met zongedroogde tomaten en Parmigiano Reggiano
Cheesy chili sin carne met sweet chili tortillachips

Cheesy chili sin carne met sweet chili tortillachips

met zoet-pittige chilisaus, limoen en mais
Romige kip casarecce

Romige kip casarecce

met courgette en zongedroogde tomaten
Biefstukreepjes met yoghurtsaus

Biefstukreepjes met yoghurtsaus

met bulgur, aubergine en verse dille
Orecchiette met knoflookgarnalen en puntpaprika

Orecchiette met knoflookgarnalen en puntpaprika

en voor ouders: witte kaas, rucola en peterselie
Griekse stijl pita's met vis en frisse komkommeryoghurt

Griekse stijl pita's met vis en frisse komkommeryoghurt

met olijven, sla en tomaten
Tofu met kurkuma en romige kokoscurry

Tofu met kurkuma en romige kokoscurry

met knoflookrijst, spinazie en rode peper
Spaghetti puttanesca met kappertjes

Spaghetti puttanesca met kappertjes

met tonijn, olijven, peterselie en Siciliaanse kruiden
Pita's met BBQ-kip en komkommer-koolsla

Pita's met BBQ-kip en komkommer-koolsla

met verse kruiden, gebakken ui en tomaat
Varkenshaas in mosterdroomsaus

Varkenshaas in mosterdroomsaus

met sperziebonen, peterselie, gele wortel en aardappelen
Steak met Parmigiano Reggiano en rucola

Steak met Parmigiano Reggiano en rucola

met citroenspruitjes, courgette en uienjus
Mediterraanse stijl pasta met tonijn, feta en rucola

Mediterraanse stijl pasta met tonijn, feta en rucola

met paprikapesto en kalamata-olijven
Cottage pie met kaas, kerrie en bieslook

Cottage pie met kaas, kerrie en bieslook

met gehakt, spitskool en appel
Mediterraanse stijl bowl met kip en gele rijst

Mediterraanse stijl bowl met kip en gele rijst

kies en mix toppings: citroen-yoghurtsaus, peterselie, tomaat en meer!
Aziatisch geïnspireerde stamppot

Aziatisch geïnspireerde stamppot

met spitskool, kokosmelk en gekookt ei
Aziatische stir-fry met bulgogi-gehaktballetjes en pinda's

Aziatische stir-fry met bulgogi-gehaktballetjes en pinda's

met rijst, paksoi, spitskool en citroen
Plantaardige visburger Thaise stijl

Plantaardige visburger Thaise stijl

op een wortelbroodje met krieltjessalade