BestellenCadeaubon
Bakbox | Stroopwafelbrownies
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bakbox | Stroopwafelbrownies

Bakbox | Stroopwafelbrownies

+/- 10 stuks | Bak het zelf met verse ingrediënten

Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze nieuwe bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten. Voeg deze week dit speciale brownierecept toe aan je box. In het beslag gaan stroopwafelkruimels, gebrande amandelen en nog meer chocola! Alsof brownies niet al een feestje genoeg zijn.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Tarwe
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd40 minuten
Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

10 gram

Amandelen

80 gram

Mix voor chocoladecake

(Bevat Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe Kan bevatten Soja, Noten, Sesamzaad, Eieren)

⅖ stuk(s)

Ei

25 gram

Stroopwafelkruimels

20 gram

Melkchocoladedruppels

(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

15 ml

Water

15 gram

[Plantaardige] roomboter

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)394 kcal
Energie (kJ)1647 kJ
Vetten21 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten44 g
waarvan suikers27 g
Vezels1.3 g
Eiwitten6 g
Zout1 g

Benodigdheden

Bakpapier
Grote kom
Garde

Instructies

Voorbereiden
1

Haal de roomboter uit de koelkast, weeg af en snijd in blokjes. Laat de roomboter op kamertemperatuur komen. Verwarm de oven voor op 180 graden (hete lucht) of 200 graden (elektrisch). Bekleed een bakblik van 20x20 cm met bakpapier. Hak de gebrande amandelen grof.

Tip: Heb je geen bakblik in huis? Gebruik dan een vierkante ovenschaal.

Beslag mixen
2

Mix in een grote kom de cakemix met 80 ml water, de roomboter en 2 eieren tot een egaal beslag met een garde. Voeg de gehakte amandelen en chocoladedruppels toe en roer goed om.

Tip: Heb je een (hand)mixer? Mix het beslag dan 4 minuten met een vlindergarde.

Bakvorm vullen
3

Giet het beslag in het bakblik met bakpapier. Strooi er de stroopwafelkruimels overheen. Bak de brownie 20 - 25 minuten in de oven. De brownie is klaar wanneer er barstjes in de bovenkant komen.

Tip: Gebruik een satéprikker om te controleren of de brownie gaar is. De brownie mag nog plakkerig zijn vanbinnen. Is het deeg nog te vloeibaar? Bak de brownie dan nog enkele minuten.

Serveren
4

Haal de brownie uit de oven en laat 5 minuten afkoelen. Snijd in circa 10 stukken en schep ze één voor één uit het bakblik.