
Baguette
met zelfgemaakte kruidenboter
-
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
•Gluten
•Tarwe
•Gerst
•Rogge
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
/ Voor 2 personen
125 gram
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Knoflookteen
20 gram
Verse bieslook, dille en bladpeterselie
1 stuk(s)
Baguette
(Bevat Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Noten, Sesamzaad)
Zelf toevoegen
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
•Kom
Instructies
1
- Haal de roomboter uit de koelkast. Snijd de roomboter in kleine blokjes. Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Pers 1 knoflookteen of snijd fijn. Snijd de verse bieslook, dille en bladpeterselie fijn.
- Voeg aan een kom de roomboterblokjes, de knoflook en de verse kruiden toe. Meng met een vork tot een kruidenboter. Breng op smaak met peper en zout.
- Bak ondertussen de baguette 12 - 15 minuten in de oven.

2
- Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruidenboter.