topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Baguette

Baguette

met zelfgemaakte kruidenboter

-

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Gerst
Rogge
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

125 gram

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Knoflookteen

20 gram

Verse bieslook, dille en bladpeterselie

1 stuk(s)

Baguette

(Bevat Gerst, Rogge, Tarwe Kan bevatten Mosterd, Noten, Selderij, Sesamzaad, Soja, Eieren, Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4005 kJ
Energie (kcal)957 kcal
Vetten53.1 g
waarvan verzadigd33.5 g
Koolhydraten100.6 g
waarvan suikers3.1 g
Vezels6.7 g
Eiwitten16.2 g
Zout3.6 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1
  • Haal de roomboter uit de koelkast. Snijd de roomboter in kleine blokjes. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Pers 1 knoflookteen of snijd fijn. Snijd de verse bieslook, dille en bladpeterselie fijn.
  • Voeg aan een kom de roomboterblokjes, de knoflook en de verse kruiden toe. Meng met een vork tot een kruidenboter. Breng op smaak met peper en zout.
  • Bak ondertussen de baguette 12 - 15 minuten in de oven.
Serveren (aan tafel)
2
  • Snijd de baguette in dunne plakken en serveer met de kruidenboter.