
Heekfilet is een witvis met een zachte, milde smaak. In dit gerecht breng je de vis op smaak met Mexicaanse kruiden en serveer je het in tortillas.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
2 piece
Flour tortillas
(Contains: Tarwe)
1 piece
Skin-on hake fillet
(Contains: Vis)
100 g
Rainbow slaw mix
50 g
Radicchio & iceberg lettuce
½ piece
Avocado
5 g
Fresh coriander
(May be present: Selderij)
25 g
Sriracha mayo
(Contains: Mosterd, Soja, Ei)
½ sachet(s)
Mexican-style spices
½ tablespoon
White wine vinegar
½ teaspoon
Sugar
½ tablespoon
Sunflower oil
½ tablespoon
Honey [or plant-based alternative]
to taste
Salt and pepper



Weetje: Avocado is rijk aan plantaardige onverzadigde vetten. Het eten van deze vrucht heeft hierdoor een positief effect op je cholesterolgehalte en helpt je hart en bloedvaten gezond te houden.
