Skip to main content
Savoury Pie Combo: Lentil Curry & Steak-Stout
Savoury Pie Combo: Lentil Curry & Steak-Stout

Savoury Pie Combo: Lentil Curry & Steak-Stout

for the oven | 2 servings

5.0
(3)

Savoury pies with delicious and original filling – every week we put a different combination on the menu. That makes not only the choice easier, but also the rest of your evening! All you have to do is bake them. Delicious as part of your main course, for a quick lunch or as a treat.

Tags:
Ready to Heat
Allergens:
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Ei
Mosterd
Soja

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total23 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

1 piece

Pulled pork pie

(Contains: Tarwe, Melk (inclusief lactose), Ei, Mosterd May be present: Selderij, Soja, Pinda's, Noten, Vis)

1 piece

Hearty lentil curry pie

(Contains: Tarwe, Mosterd, Soja May be present: Pinda's, Noten, Sesamzaad)

Nutrition Values

Energy (kJ)2222 kJ
Calories531 kcal
Fat30.3 g
Saturated Fat16.4 g
Carbohydrate45.9 g
Sugar5 g
Dietary Fiber0.7 g
Protein13.7 g
Salt2.4 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

Hartige taart linzencurry
1

INGREDIËNTEN: Deeg (TARWEbloem, margarine (palmolie, water, raapolie, citroensap), water, zout), tomaat, water, 8% bruine linzen, paprika, 6% masala curry (raapzaadolie, gemalen kruiden ( koriander, paprika, kurkuma, komijn, fenegriek, kruiden,gember, venkel, kaneel), zout, water, tomaten extract, maismeel, MOSTERDpoeder, zuren (azijnzuur, citroenzuur, melkzuur), suiker, tamarinde, knoflook), ui, doperwten, roux (TARWEbloem, kokosvet), zout, SOJAbonen, suiker, tricalciumcitraat, pectine, citroenzuur, natriumcitraat, antioxidanten (ocoferolrijk extract, vetzuuresters van ascorbinezuur), vitamine (B12, D2), yoghurtculturen/‐fermenten (L.bulgaricus, S.thermophilus), pompoenpitten.

ALLERGENEN: Tarwe, mosterd, soja. Kan sporen bevatten van pinda's, sesamzaad, noten.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7⁰C). Oven [180°C]: Verwijder de folie en het schaaltje en verwarm 23-25 minuten in een voorverwarmde oven.

HelloFresh
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

Hartige taart stoofvlees
2

INGREDIËNTEN: Deeg (TARWEbloem, roomboter(MELKVET), water, zout), 28% rundvlees, ui, water, 14% bier (water, mout, GERST, hop, gist), roux (TARWEBLOEM, kokosvet, gebrande suikers), runderbouillon (zout, maltodextrine, aroma's, suiker, palmvet, 5.4% rundvleesextract, gistextract, geconcentreerd uiensap, voedingszuur (citroenzuur), karamelstroop, knoflook, zonnebloemolie), worcester (moutazijn (GERST), alcoholazijn, melasse, suiker, zout, ansjoVIS, tamarinde extract, ui, knoflook, specerijen, aroma's), zout, laurier, EI, peper.

ALLERGENEN: tarwe, gerst, melk (inclusief lactose), ei, vis  Kan sporen bevatten van soja, mosterd, selderij.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7⁰C). Oven [180°C]: Verwijder de folie en het schaaltje en verwarm 23-25 minuten in een voorverwarmde oven.

HelloFresh 
Antwoordnummer 39162 
1090 WC Amsterdam 
Nederland

This week's must-try HelloFresh recipes