Skip to main content
Gekonfijte eendenpoot

Gekonfijte eendenpoot

400 g | 2 porties

4.9
(21)

€ 27.48 / kg Door het konfijten - langzaam garen in vet en kruiden - is de eend erg vol van smaak. Onze gekonfijte eendenbout is gegaard met knoflook, tijm en rozemarijn. Gekonfijte eendenbout heeft een vol, complex karakter dat het goed doet bij frisse en zoete smaken. * Dit is een serveersuggestie, je ontvangt het rauwe product

INGREDIËNTEN: 96% eend, ganzenvet, knoflook, rozemarijn, tijm, zout. Verpakt onder beschermende atmosfeer. ALLERGENEN: BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4°C). Na openen beperkt houdbaar. Leg de gekonfijte eendenpoot op een bakplaat met bakpapier of in een ovenschaal. Bak 20 – 22 minuten in de oven op 200 graden. HERKOMST: Geproduceerd in Nederland. HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland HelloFresh doet er alles aan om te zorgen dat de productinformatie zo nauwkeurig mogelijk is. De recepten van producten worden regelmatig herzien en verbeterd, wat inhoudt dat voedingswaarden, informatie over allergen (inclusief ‘kan sporen bevatten van’-verklaringen), ingrediënten en andere product details kunnen worden gewijzigd. Controleer bij ontvangst altijd de productetiketten voordat je het product consumeert. Vertrouw niet uitsluitend op de hier verstrekte informatie. Voor specifiek advies over een product kan je contact opnemen met onze klantenservice. Voor producten die niet het HelloFresh-merk hebben, is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant.

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total
Cooking Time
DifficultyMedium
/ Serving 2 people

400 g

Confit duck leg

Calories514 kcal
Energy (kJ)2151 kJ
Fat42 g
Saturated Fat20 g
Protein34 g
Salt0.6 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

.

This week's must-try HelloFresh recipes