
Gnocchi is een pastasoort die, anders dan andere pastasoorten, gemaakt wordt van aardappel in combinatie met meel!
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
175 g
Gnocchi
(Contains: Tarwe, Ei, Zwaveldioxide en sulfiet)
1 piece
Beef merguez sausage
(Contains: Mosterd, Selderij, Soja May be present: Gluten, Ei)
40 g
Shrimp
(Contains: Schaaldieren)
65 g
Baby spinach
75 milliliters
Cooking cream
(Contains: Melk (inclusief lactose))
5 g
Fresh flat leaf parsley
(May be present: Selderij)
125 g
Red cherry tomatoes
½ piece
Garlic
½ piece
Shallot
½ sachet(s)
Sicilian-style herb mix
½
Tomato paste
1 tablespoon
Olive oil
to taste
Salt and pepper



Tip: Schep de gnocchi niet te vaak om zodat ze de tijd krijgen om mooi te kleuren.

Weetje: Cherrytomaten zijn veel kleiner dan gewone tomaten, maar bevatten meer vitaminen en mineralen. Ze bevatten voornamelijk meer kalium, vitamine A en C en foliumzuur.