De ambachtelijke achterham in dit recept draagt het keurmerk Duurzaam Varkensvlees - dat staat voor lokaal, verantwoord en vooral smaakvol varkensvlees.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Verse udonnoedels
(Bevat Gluten, Tarwe)
1 stuk(s)
Knoflookteen
4 plak(ken)
Achterham
10 ml
Vissaus
(Bevat Vis)
200 gram
Groentemix met wittekool
(Kan bevatten Selderij)
1 stuk(s)
Ei
(Bevat Ei)
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
0.13 stuk(s)
Zoutarm kippenbouillonblokje
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan de helft van de aangegeven hoeveelheid van het bouillonblokje of laat achterwege.
Weetje: Ei is, naast vette vis, een van de weinige ingrediënten die rijk zijn aan vitamine D. Deze vitamine krijgen veel mensen te weinig binnen, zeker in de winter met weinig zon.