De in knoflook gemarineerde garnalen en zoute leccino-olijven vormen een goede combinatie. Het resultaat is een feestelijk gerecht vol smaak!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Parelcouscous
(Bevat: Tarwe Kan bevatten: Ei, Mosterd, Soja, Lupine)
½ stuk(s)
Knoflookteen
120 gram
Garnalen
(Bevat: Schaaldieren)
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Venkel
20 gram
Walnootstukjes
(Bevat: Walnoten Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
5 gram
Verse dragon en kervel
25 gram
Verse geitenkaas
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
10 gram
Leccino-olijven
4 ml
Olijfolie met citroenaroma
250 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan meerdere hapjespannen.