De in knoflook gemarineerde garnalen en zoute leccino-olijven vormen een goede combinatie. Het resultaat is een feestelijk gerecht vol smaak!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Parelcouscous
(Bevat Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine)
½ stuk(s)
Knoflookteen
120 gram
Garnalen
(Bevat Schaaldieren)
½ stuk(s)
Courgette
½ stuk(s)
Venkel
20 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
5 gram
Verse dragon en kervel
25 gram
Verse geitenkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Leccino-olijven
4 ml
Olijfolie met citroen
250 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan meerdere hapjespannen.