Friet met Parmigiano Reggiano en truffelmayonaise
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Friet met Parmigiano Reggiano en truffelmayonaise

Friet met Parmigiano Reggiano en truffelmayonaise

Bijgerecht | met verse bieslook

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Ga jij voor nog meer lekkers bij je maaltijd? Voeg dan dit bijgerecht toe aan je box en maak gemakkelijk de ultieme truffel-friet. Om je vingers bij af te likken!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

700 gram

Rustieke frieten met schil

1 stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

10 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

8 ml

Olijfolie met truffelaroma

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

2 el

[Plantaardige] mayonaise

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3181 kJ
Energie (kcal)760 kcal
Vetten44.7 g
waarvan verzadigd8.5 g
Koolhydraten68.2 g
waarvan suikers1.4 g
Vezels10.7 g
Eiwitten16.2 g
Zout0.8 g

Benodigdheden

Grote kom
Bakplaat met bakpapier
Rasp
Kleine kom
Serveerschaal

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Meng in een grote kom de frieten met de gewone olijfolie, peper en zout.
  • Verspreid de frieten over een bakplaat met bakpapier.
  • Bak 20 minuten in het midden van de oven. Schep halverwege om. 
2
  • Meng in een kleine kom de mayonaise met de extra vierge olijfolie met truffelaroma.
  • Rasp de Parmigiano Reggiano.
  • Snijd de bieslook zeer fijn.
3
  • Schep de frieten over in een serveerschaal en meng met de Parmigiano Reggiano. 
4
  • Garneer met de bieslook en serveer met de truffelmayonaise.
  • Breng eventueel verder op smaak met peper en zout.