Saucijzenbroodje
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Saucijzenbroodje

Saucijzenbroodje

+/- 15 stuks | met smokey tomatenketchup

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

De koriander, foelie en kardemom in de rookworst van Brandt & Levie brengen deze worstenbroodjes in één klap op smaak! Voor nog meer kruidige smaken en een beetje pittigheid serveer je ze met smokey tomatenketchup.

Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 roll(s)

Bladerdeeg

(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))

120 gram

Smokey tomatenketchup

200 gram

Half-om-halfgehakt met Italiaanse kruiden

(Kan bevatten Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)

Zelf toevoegen

naar smaak

Olijfolie

5 tl

Mosterd

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3544 kJ
Energie (kcal)847 kcal
Vetten55.8 g
waarvan verzadigd26.8 g
Koolhydraten54.6 g
waarvan suikers11.8 g
Vezels2.6 g
Eiwitten26.8 g
Zout3.5 g

Benodigdheden

Kom
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Meng in een kom het gehakt met 2 tl mosterd. Breng op smaak met peper en zout.
2
  • Halveer het bladerdeeg over de lengte en snijd in stroken van 3 1/2 cm breed. 
  • Besmeer de stroken met de overige mosterd en leg op elke strook 1/2 el van het gehaktmengsel.
  • Vouw het deeg dicht en druk het uiteinde dicht met een vork. Herhaal dit met al het bladerdeeg.
3
  • Leg de saucijzenbroodje op een bakplaat met bakpapier.
  • Maak 2 sneetjes in de bovenkant van de broodjes en smeer in met een klein beetje olijfolie.
  • Bak de saucijzenbroodje 20 - 25 minuten in de oven, of tot ze goudbruin zijn.
4
  • Serveer de saucijzenbroodje met de smokey tomatenketchup.