
Bananensmoothie met peer, havermout en Griekse yoghurt
Goedemorgen!
Allergenen :
Gluten
•Melk (inclusief lactose)
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd10 minuten
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
1 stuk(s)
Peer
1 stuk(s)
Banaan
75 gram
Havermout
(Bevat Gluten)
150 gram
Biologische yoghurt Griekse stijl
(Bevat Melk (inclusief lactose))
20 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)
Zelf toevoegen
naar smaak
Water
Benodigdheden
•Staafmixer of blender
•Kom
Instructies
1
Schil de peer (conference), verwijder het klokhuis en snijd klein. Snijd de banaan in plakken.
2
Meng het fruit met de havermout en Griekse yoghurt in een blender of hoge kom met staafmixer en mix tot een dikke smoothie. Verdun eventueel met een scheutje water.
3
Verdeel de smoothie over de kommen en garneer met de pompoenpitten.