Spitskool met harissa en kruiden salsa
met rundergehakt en couscous
Allergenen :
Tarwe
•Amandelnoten
•Melk (inclusief lactose)
•Mosterd
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
Bereidingstijd15 minuten
Bereidingstijd15 minuten
MoeilijkheidMakkelijk
Ingredienten
Hoeveelheden
100 gram
Oosters gekruid rundergehakt
(Kan bevatten Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij, Soja)
2.5 gram
Dille, munt en bladpeterselie
½ stuk(s)
Spitskool
75 gram
Volkoren couscous
(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja, Lupine, Mosterd)
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Citroen
5 gram
Amandelschaafsel
(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
15 gram
Harissa
20 gram
Yoghurtdressing
(Bevat Melk (inclusief lactose), Mosterd)
Zelf toevoegen
90 ml
[Zoutarme] groentebouillon
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Benodigdheden
•Steelpan met deksel
•Steelpan met deksel
•Wok of hapjespan met deksel
•Wok
Instructies
1
2
3
4