Deze heldere groentebouillon zit boordevol gesmoorde uien en heeft extra veel smaak door toevoeging van knoflook, tijm en rozemarijn.
Tip: gratineer de baguette met kaas in de oven voor de ultieme uiensoep-ervaring!
Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd.
Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
950 g
Uiensoep
(Contains: Soja)
2 unit
Biologische demi-baguette
(Contains: Gluten May be present: Noten, Lupine, Soja, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Ei)
Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de baguette 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.