Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Zelf muhammara maken wordt een eitje met dit recept! Je serveert de dip met warm, knapperig stokbrood.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
3 stuk(s)
Rode puntpaprika
1 stuk(s)
Knoflookteen
2 stuk(s)
Witte demi-baguette
(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)
40 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ zakje(s)
Gemalen komijnzaad
2 tl
Gerookt paprikapoeder
1 el
Olijfolie
1.5 el
Extra vierge olijfolie
½ el
Wittewijnazijn
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout