Kindvriendelijke griezelhotdogs
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kindvriendelijke griezelhotdogs

Kindvriendelijke griezelhotdogs

4 stuks | met currysaus en runderworstjes

.

Labels:
Recept
Allergenen :
Mosterd
Rogge
Soja
Tarwe
Selderij

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

40 ml

Currysaus

(Bevat Mosterd)

4 stuk(s)

Hotdogbroodje

(Bevat Rogge, Soja, Tarwe)

20 gram

Leccino-olijven

50 gram

Gesneden augurken

4 stuk(s)

Rundermerguezworstje

(Bevat Soja, Mosterd, Selderij Kan bevatten Gluten, Tarwe, Eieren)

1 stuk(s)

Tomaat

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] mayonaise

1 el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2975 kJ
Energie (kcal)711 kcal
Vetten33 g
waarvan verzadigd8.8 g
Koolhydraten74.6 g
waarvan suikers14.4 g
Vezels4.5 g
Eiwitten28.5 g
Zout2.2 g

Benodigdheden

Koekenpan met deksel

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Snijd om de ogen te maken de olijven in ringen.
  • Snijd de tomaat in blokjes.
2
  • Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de worstjes in 2 - 3 minuten rondom bruin.
  • Dek af en bak nog 2 - 4 minuten op middelhoog vuur, of tot de worstjes gaar zijn. Keer de worstjes regelmatig om.
3
  • Bak de hotdogbroodjes 4 - 5 minuten.
  • Snijd de broodjes in de lengte door, maar zorg dat je ze niet helemaal los snijdt.
4
  • Smeer mayonaise op elk broodje. Beleg de broodjes met de tomaten, augurken en worstjes.
  • Leg de hotdogs op een bord. Giet voor het serveren de currysaus in een zigzagpatroon over de opening van de hotdogs, om de mond te tekenen. Maak het af met de ogen door twee olijvenplakjes op de bovenste helft van het broodje te leggen.
  • Serveer de griezelige hotdogs.