Flammkuchen met gerookte zalm
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Flammkuchen met gerookte zalm

Flammkuchen met gerookte zalm

2 porties | met citroen, kappertjes en zure room

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! Ga deze keer eens voor de frisse combinatie zalm en kappertjes.

Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe
Vis
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Flammkuchen

(Bevat Tarwe)

120 gram

Koudgerookte zalm

(Bevat Vis)

100 gram

Biologische zure room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

30 gram

Kappertjes

1 stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Citroen

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1772 kJ
Energie (kcal)424 kcal
Vetten13.9 g
waarvan verzadigd4.9 g
Koolhydraten50.5 g
waarvan suikers3.9 g
Vezels2.4 g
Eiwitten22.8 g
Zout2.2 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.
2
  • Snijd de ui in halve ringen.
  • Besmeer de flammkuchen met de zure room, maar houd 1 el apart voor de garnering.
  • Beleg de flammkuchen met de ui en kappertjes. Breng op smaak met peper en zout.
3
  • Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven.
  • Snijd de citroen in partjes.
4
  • Snijd de flammkuchen in stukken. Beleg met de gerookte zalm en verdeel de overige zure room erover.
  • Serveer de citroenpartjes ernaast.