Baguette bolognese
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Baguette bolognese

Baguette bolognese

om te delen | met geraspte Goudse kaas

.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Rogge
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

200 gram

Half-om-halfgehakt met Italiaanse kruiden

(Kan bevatten Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)

1 stuk(s)

Tomaat

1 stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Knoflookteen

50 gram

Geraspte Goudse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½

Tomatenpuree

1 zakje(s)

Italiaanse kruiden

4 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

150 ml

Water

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4398 kJ
Energie (kcal)1051 kcal
Vetten34.2 g
waarvan verzadigd12.9 g
Koolhydraten139.9 g
waarvan suikers7.8 g
Vezels11.3 g
Eiwitten44.8 g
Zout4.4 g

Benodigdheden

Large Frying Pan
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de tomaat in blokjes.
  • Snijd de ui in halve ringen. Pers de knoflook of snijd fijn.
  • Snijd voorzicht in de lengte de bovenkant van de baguette eraf. Haal wat van de binnenkant van het brood eruit met een lepel. 
2
  • Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. 
  • Bak het gehakt, de ui en de knoflook toe en bak 6 - 8 minuten.
  • Voeg de Italiaanse kruiden toe en breng op smaak met peper en zout.
3
  • Voeg de tomatenpuree toe aan de koekenpan en bak 1 - 2 minuten.
  • Voeg het water toe en laat 5 - 6 minuten pruttelen.
  • Breng op smaak met peper en zout.
4
  • Leg de baguette op een bakplaat met bakpapier. 
  • Schep de bolognesevulling in de baguette. Strooi de kaas erover.
  • Bak de baguette 5 - 6 minuten in de oven, of tot de kaas is gesmolten.
  • Snijd de baguette in stukken en serveer.