Jalfrezi-Style Chicken Curry
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Jalfrezi-Style Chicken Curry

over golden rice with cucumber-tomato salsa

Allergenen :
Selderij
Mosterd
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Ui

1.5 stuk(s)

Tomaat

½

Tomatenpuree

10 gram

Mix van verse gember, knoflook en rode peper

½ stuk(s)

[Mini-]komkommer

½ zakje(s)

Kerriepoeder

(Bevat Selderij, Mosterd)

25 gram

Biologische volle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ zakje(s)

Afrikaanse kruidenmix

5 gram

Verse koriander en munt

(Kan bevatten Selderij)

75 gram

Jasmijnrijst

100 gram

Kalkoenfiletstukjes met tandoori-kruiden

Zelf toevoegen

2 el

Water voor saus

½ tl

Wittewijnazijn

½ tl

Suiker

1 el

Zonnebloemolie

½ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2972 kJ
Energie (kcal)710 kcal
Vetten27.3 g
waarvan verzadigd2.9 g
Koolhydraten82 g
waarvan suikers16.4 g
Vezels6.2 g
Eiwitten31.9 g
Zout1.6 g

Benodigdheden

Pot
Koekenpan met deksel
Medium Bowl

Instructies

1
2
3
4