
Deze klassieke Spaanse soep van tomaat, rode paprika en komkommer is perfect voor zomerse dagen, je serveert hem namelijk koud. De soep zit bomvol groenten en barst van de smaak door toevoeging van ui, knoflook en basilicum. Een heerlijke lichte maaltijd met de knapperige baguette erbij.
Je hoeft alleen het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd.
Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
280 g
Biologische demi-baguette
(Contains: Gluten May be present: Noten, Lupine, Soja, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Ei)
950 g
Gazpacho
Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de baguette 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.