Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Deze dessertpannenkoek is geïnspireerd op de Franse crêpe suzette, met een zelfgemaakt sinaasappel-botersiroop. Dit nagerecht is zeker de moeite waard om een plekje voor vrij te houden!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
130 g
Flour
(Contains: Hvede May be present: Glutenhaltiges Getreide)
250 milliliters
Organic semi-skimmed milk
(Contains: Milk)
2 piece
Egg
½ piece
Organic easy peel orange
50 g
Powdered sugar
(May be present: Latte, Uova, Soja, Glutenhaltiges Getreide, Schalenfrüchte)
100 g
Mascarpone
(Contains: Milk)
1 teaspoon
White wine vinegar
1 tablespoon
Sugar
½ teaspoon
Salt
3 tablespoon
Sunflower oil
50 g
[Plant-based] butter