Geniet van deze klassieke tomatensoep bereid met vers basilicum. Je serveert er een knapperig gebakken woutkorn-demi baguette bij. Heerlijk om in de soep te dopen.
INGREDIËNTEN: 62% tomaat, water, ui, wortel, SELDERIJ, olijfolie, zeezout, <2% basilicum, mix van kruiden en specerijen.
ALLERGENEN: Selderij. Kan sporen bevatten van ei, gluten bevattende granen, lupine, melk (inclusief lactose), mosterd, noten, pinda, soja, sulfiet en vis.
BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max 4°C). Na openen direct consumeren. De soep overgieten in een pan en langzaam opwarmen tot het kookpunt. Af en toe doorroeren. Voor consumptie de soep door en door verhitten.
HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1000 milliliters
Tomato-basil soup
(Contains: Selderij May be present: Gluten, Zwaveldioxide en sulfiet, Mosterd, Lupine, Pinda's, Noten, Vis, Melk (inclusief lactose), Ei, Soja)
2 piece
Pumpernickel demi-baguette
(Contains: Rogge, Tarwe, Gerst May be present: Gluten, Lupine, Noten, Melk (inclusief lactose), Soja, Sesamzaad)
Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de demi-baguettes 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.