Crème fraîche is een heerlijke toevoeging aan allerlei gerechten, van soepen tot desserts. In tegenstelling tot zure room is het duidelijk voller en minder zuur, waardoor het de andere smaken in een gerecht niet overheerst.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Aardappelen
150 gram
Zoete aardappel
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten: Pinda's, Noten, Sesamzaad)
½ stuk(s)
Gele wortel
25 gram
Crème fraîche
(Bevat: Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Rode puntpaprika
½ stuk(s)
Wortel
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
1 stuk(s)
Maanzaadbroodje
(Bevat: Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe, Gerst, Rogge, Sesamzaad Kan bevatten: Pinda's, Noten, Ei, Lupine, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten, Melk (inclusief lactose))
¼ el
[Plantaardige] roomboter
400 ml
Zoutarme groentebouillon
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Aardappelen zijn rijk aan vitaminen en mineralen zoals zink, ijzer, kalium en vitamine B en C. Wist je dat de zoete variant ook veel vitamine A bevat? Goed voor je ogen en afweersysteem.