
Tomaten, een vleugje room en malse rundergehaktballetjes - wie is er niet grootgebracht met deze klassieker. Doop de knapperige baguette in de soep en geniet!
Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd.
Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.
The quantities provided above are averages only.
Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.
950 g
Fresh tomato soup with meatballs
2 piece
Pumpernickel demi-baguette
(Contains: Rogge, Tarwe, Gerst May be present: Soja, Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose))
Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de woutkorn demi-baguettes 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.