Skip to main content
T-bone steak

T-bone steak

1000 g | 3 - 4 porties

INGREDIËNTEN: 100% rundvlees

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na openen binnen 1 dag consumeren.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total20 minutes
Cooking Time40 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

1000 g

T-bone steak

Nutrition Values

Calories945 kcal
Energy (kJ)3954 kJ
Fat56 g
Saturated Fat24 g
Protein110 g
Salt0.8 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Haal de T-Bone Steak minimaal een half uur vantevoren uit de koelkast en laat op kamertemperatuur komen. Wrijf in met zout. Plaats het barbecuerooster hoog in de barbecue zodat de steak straks hoger boven de kolen ligt en op middellaag vuur gegaard wordt. Leg de steak 20 - 40 minuten op het rooster. Haal de steak van de barbecue wanneer deze bijna naar wens gaar is. Schep de kolen om zodat de heetste kolen bovenop liggen en verlaag het barbecuerooster tot net boven de kolen. Dep de steak droog met keukenpapier en schroei in 3 - 6 minuten dicht, tot de buitenkant donkerbruin kleurt. Haal van de barbecue en laat voor serveren minimaal 5 minuten rusten. Breng op smaak met peper en zout.

Tip: In dit recept bereid je de T-Bone Steak met een reversed sear techniek.

This week's must-try HelloFresh recipes