HelloFresh

HelloFresh in De Pers

HelloFresh in De Pers

Terug keren naar HelloFresh in De Pers

Maartje Frederiks neemt afscheid van HelloFresh

Na 8 jaar krijgt HelloFresh Benelux een nieuwe CEO

AMSTERDAM, 22 augustus 2019 – Na 8 succesvolle jaren bij HelloFresh gaat Maartje Frederiks het bedrijf verlaten. Pauwel Wiertsema wordt de nieuwe CEO van HelloFresh Benelux. Pauwel was al nauw betrokken bij het bedrijf en als directielid verantwoordelijk voor de operatie. Maartje Frederiks stond in 2011 aan de wieg van de maaltijdboxbezorger in Nederland en is sindsdien verbonden aan het bedrijf. Zij zal HelloFresh per 1 september 2019 verlaten.

“Maartje: “Dat ik HelloFresh ga verlaten is één van de moeilijkste besluiten in mijn leven geweest. Ik weet dat ik afscheid neem van een uniek en mooi bedrijf. Ik ben trots op wat we bereikt hebben, waarvan velen dachten dat dit niet mogelijk was. Door de jaren heen hebben we ons aanbod enorm uitgebreid, onze service continu verbeterd en zijn we marktleider geworden.”

Ik ben blij dat we elke week steeds meer mensen weten te inspireren om gezondere keuzes te maken: om meer zelf te koken, meer gevarieerd te eten en veel verse ingrediënten te gebruiken. Ik zie mijn taak als oprichter als voltooid en het voelt als de juiste tijd om aan een nieuwe avontuur te beginnen. HelloFresh kan voortbouwen op de succesvolle strategie van de afgelopen jaren en ik heb alle vertrouwen in mijn collega Pauwel als nieuwe CEO van HelloFresh Benelux.”

Het opvolgingsproces voor de huidige positie van Pauwel is inmiddels opgestart.”

***EINDE PERSBERICHT***

Over HelloFresh

Elke week levert HelloFresh verse ingrediënten en inspirerende recepten aan zijn 2,4 miljoen actieve klanten wereldwijd. Klanten kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan recepten en hun maaltijden enkele weken vooruit plannen door te bestellen via desktop of mobiele app. Het bedrijf werkt samen met lokale voedselleveranciers in 12 markten; de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, België, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland, Australië, Canada, Nieuw-Zeeland en Zweden met kantoren in 8 steden, dat een team van meer dan 4.500 mensen telt. HelloFresh leverde 67 miljoen maaltijden aan 2,4 miljoen actieve klanten wereldwijd in Q2 2019 (1 april – 31 juni 2019). HelloFresh is in november 2011 in Berlijn opgericht en staat sinds november 2017 genoteerd op de Duitse aandelenbeurs in Frankfurt. www.hellofresh.nl

*** Noot voor redactie, niet ter publicatie ***

Voor vragen over HelloFresh Benelux, aanvullend rechtenvrij beeldmateriaal en/of interviewverzoeken kunt u contact opnemen met:

HelloFresh

Florence Schmit

Head of Brand strategy, Product Marketing and PR a.i.

florenceschmit@hellofresh.nl

+31 (0) 6 46 40 78 76

Het PR Bureau

Sabine Krouwels
sabine@hetprbureau.nl