HelloFresh

HelloFresh in De Pers

HelloFresh in De Pers

Terug keren naar HelloFresh in De Pers

Klaar in een kwartier

HelloFresh komt in september met gerechten die in 15 minuten op tafel staan

Amsterdam, 29 augustus 2019 – De zomervakantie is (bijna) voorbij en dat betekent terug naar de oude, vertrouwde routine. Op tijd uit bed om naar school en werk te gaan, na een drukke dag jezelf en de kinderen naar diverse naschoolse activiteiten te brengen, boodschappen te doen en ‘s avonds zelf te koken. Elk jaar weer best even wennen, vindt ook HelloFresh, en het gaat ook niet altijd meteen van een leien dakje. Daarom introduceert de maaltijdboxleverancier in september supersnelle recepten die in een kwartier op tafel staan om het terugkomen in het avondritueel nét iets makkelijker te maken.

Snel, lekker en voedzaam

De supersnelle recepten zijn een uitkomst voor mensen die na een drukke dag weinig tijd en - laten we eerlijk zijn - zin hebben om te koken, maar wel graag een lekkere, voedzame maaltijd op tafel willen zetten voor hun gezin. Deze snelle recepten zijn stuk voor stuk lichte maaltijden die ook nog eens laag zijn in calorieën, ideaal voor een gebalanceerde start van het nieuwe schooljaar. De gerechten zitten vol groente die vaak al voorgesneden zijn zodat je ze alleen nog maar in de pan hoeft te doen. Daarnaast hebben de koolhydraten (verse ravioli, noodles en wraps) maar een korte bereidingstijd, waardoor het gerecht binnen een mum van tijd op tafel staat.

“Na de vakantie ervaren veel gezinnen wat opstartproblemen. HelloFresh denkt graag mee met haar klanten en speelt met de supersnelle recepten in op veranderingen in dagelijkse leven van, met name, ouders,” aldus Wieteke de Best, Head of Culinary bij HelloFresh en moeder van twee kinderen. “Uit eigen ervaring weten we dat het aan het begin van het nieuwe schooljaar fijn is om na een drukke dag niet ook nog lang in de keuken te hoeven staan. Deze recepten zijn op zo’n moment een uitkomst. De supersnelle recepten zijn natuurlijk in elke box te bestellen. Combineer je ze met de Quick & Easy Box die bestaat uit alleen maar snelle gerechten die in 20 tot 25 minuten op tafel staan, dan maak je het jezelf en je gezin al helemaal makkelijk deze maand!”

Wat staat er op tafel in 15 minuten?

De volgende supersnelle recepten komen voorbij in september:

Javaanse noedels met gekruide kip en wokgroenten

Mini-tortilla’s met garnalen, groente en limoenmayonaise

Romige broccolisoep met munt

Romige ravioli met spinazie en bacon

Algemene informatie

- Gedurende de maand september kan elke klant elke week één supersnel gerecht dat in 15 minuten op tafel staat kiezen.

- Het supersnelle recept wordt aangeboden als één van de veertien wekelijkse recepten en is geen aanvullende optie naast de overige gerechten.

- Er zijn geen extra kosten verbonden aan het bestellen van een supersnel recept in plaats van een regulier gerecht.

- Het supersnelle recept is onderdeel van de wekelijkse HelloFresh Boxen is niet apart te bestellen.

***EINDE PERSBERICHT***

Over HelloFresh

Elke week levert marktleidend maaltijdboxleverancier HelloFresh verse ingrediënten en inspirerende recepten aan zijn 2,4 miljoen actieve klanten wereldwijd. Klanten kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan recepten en hun maaltijden enkele weken vooruit plannen door te bestellen via desktop of mobiele app. Het bedrijf werkt samen met lokale voedselleveranciers in 11 markten; de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, België, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland, Australië, Canada en Nieuw-Zeeland met kantoren in 8 steden, dat een team van meer dan 4.500 mensen telt. HelloFresh leverde 67 miljoen maaltijden aan 2,4 miljoen actieve klanten wereldwijd in Q2 2019 (1 april – 31 juni 2019). HelloFresh is in november 2011 in Berlijn opgericht en staat sinds november 2017 genoteerd op de Duitse aandelenbeurs in Frankfurt. www.hellofresh.nl

*** Noot voor redactie, niet ter publicatie ***

Voor vragen over HelloFresh Benelux, aanvullend rechtenvrij beeldmateriaal en/of interviewverzoeken kunt u contact opnemen met:

HelloFresh

Florence Schmit

Head of Brand strategy, Product Marketing and PR a.i.

florenceschmit@hellofresh.nl

+31 (0) 6 46 40 78 76

Het PR Bureau

Sabine Krouwels
sabine@hetprbureau.nl