Skip to main content
Nasi goreng met kipsaté & Indiase boterkip
Nasi goreng met kipsaté & Indiase boterkip

Nasi goreng met kipsaté & Indiase boterkip

Voor in de oven of magnetron | 2 porties

4.3
(9)

Onze chefs hebben maaltijden gemaakt die perfect zijn voor drukke dagen: het enige wat jij hoeft te doen is ze opwarmen! Geniet van dezelfde HelloFresh-kwaliteit, boordevol smaak en met de beste verse ingrediënten.

Tags:
Ready to Heat
Allergens:
Ei
Soja
Zwaveldioxide en sulfiet
Tarwe
Pinda's
Melk (inclusief lactose)

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes eggs, milk, fish, peanuts, sesame, shellfish, soy, tree nuts, and wheat.

Total6 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

450 g

Nasi goreng with chicken saté

(Contains: Ei, Soja, Zwaveldioxide en sulfiet, Tarwe, Pinda's)

450 g

Butter chicken with roasted cauliflower & rice

(Contains: Zwaveldioxide en sulfiet, Melk (inclusief lactose) May be present: Gluten)

Nutrition Values

Calories628 kcal
Energy (kJ)2627 kJ
Fat30.2 g
Saturated Fat9.2 g
Carbohydrate60.8 g
Sugar8.8 g
Dietary Fiber4.1 g
Protein26.1 g
Salt3.2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

Nasi goreng met kipsaté
1

INGREDIËNTEN: Nasi goreng 51% (water, basmatirijst, groentenmix (winterwortel, prei, Chinese kool, wittekool), gepasteuriseerd vrije-uitloopEI (conserveermiddel: kaliumsorbaat, voedingszuur: citroenzuur), ketjap manis (melado, water, SOJAsaus (water, 1,2% SOJAbonen, TARWE, zout), zout, kleurstof: karamel, voedingszuur: citroenzuur), zonnebloemolie, knoflookpuree (knoflook 91%, zout, voedingszuur: citroenzuur, conserveermiddel: natriumdiSULFIET), gebufferd azijn, zout, SOJAsaus (water, SOJAbonen, TARWE, zout), chili poeder), kipsate saus 33% (kippendij volwaard, kokosroom (kokosnootextract 99.9%, verdikkingsmiddel: carrogeen, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, verdikkingsmiddel: xanthaangom), water, PINDAkaas (100% PINDA), PINDA (PINDA, zonnebloemolie), gemberpuree (gember 80%, water, zout, zonnebloemolie, zaapzaadolie, voedingszuur: citroenzuur, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, verdikkingsmiddel: xanthangom, conserveermiddel: kaliumsorbaat), ketjap manis (melado, water, SOJAsaus (water, 1,2% SOJAbonen, TARWE, zout), zout, kleurstof: karamel, voedingszuur: citroenzuur), sambal oelek (Spaanse peper 89%, zout, voedingszuur: melkzuur, conserveermiddel: kaliumsorbaat), vissaus (ansjoVIS 60%, zout, suiker en water), zonnebloemolie, gebufferd azijn, zout), broccoli (broccoli, zonnebloemolie, gebufferd azijn, zout), seroendeng (45% PINDA's, 41% kokos, gele basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop, kleurstof (karamel)), paprikapoeder, kruiden en specerijen, zout, knoflookpoeder), gebakken uitjes (ui, palmolie, TARWEbloem, zout)

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na openen beperkt houdbaar. Dit is een vers product. Geschikt om thuis in te vriezen. Oven (hete lucht) [200°C]: Verwijder de folie, dek het bakje af met aluminiumfolie en verwarm 20 minuten in een voorverwarmde oven. Magnetron [900 watt]: Prik gaatjes in de folie, plaats één bakje in het midden van de magnetron (let op: bakje mag de wanden van de magnetron niet raken) en verwarm 6 minuten.

Indiase boterkip met geroosterde bloemkool en rijst
2

INGREDIËNTEN: 38% butterchicken (16% vrije-uitloopkippendijfilet, 10% tomaten polpa (gepelde tomaat, tomatensap, zuursel), 4% ui, 3% yoghurt (MELK), zonnebloemolie, 1% boter (MELK), knoflookpuree (knoflook, water, zout, citrusvezel, zuurteregelaar (citroenzuur)), gemberpuree (gember, water, zout, zonnebloemolie, zuurteregelaar (citroenzuur), verdikkingsmiddel (guarpitmeel, xanthaangom), conserveermiddel (kaliumsorbaat)), honing, zout, komijn, garam massala (koriander, komijn, zwarte peper, gember, kruidnagel, kaneel, kardemom), fenegriek, chilipoeder), water, 22% bloemkool (bloemkool, zonnebloemolie, zout, kurkuma, garam massala (koriander, komijn, zwarte peper, gember, kruidnagel, kaneel, kardemom), komijn, chili), 14% rijst, zout.

ALLERGENEN: Melk (inclusief lactose). Kan sporen bevatten van gluten bevattende granen.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na openen beperkt houdbaar. Dit is een vers product. Geschikt om thuis in te vriezen. Oven (hete lucht) [200°C]: Verwijder de folie, dek het bakje af met aluminiumfolie en verwarm 20 minuten in een voorverwarmde oven. Magnetron [900 watt]: Prik gaatjes in de folie, plaats één bakje in het midden van de magnetron (let op: bakje mag de wanden van de magnetron niet raken) en verwarm 6 minuten.

HelloFresh 
Antwoordnummer 39162 
1090 WC Amsterdam 
Nederland

This week's must-try HelloFresh recipes