Bestellen
Hoe werkt het?
Hoe het werkt
Maaltijdbox
Duurzaamheid
Contactpagina
Recepten
Op het menu
Alle recepten
Cadeaubon
Nederlands
NL
English
EN
Login
Login
Onze boxen
Zo werkt het
Op het menu
Recepten
Hulp
Contact
Markt
Cadeaubon
Duurzaamheid
Nederlands
NL
English
EN
Menu voor dec 21 - 27
mar
22-28
mar-apr
29-04
apr
05-11
apr
12-18
Linguine met garnalen in romige saus
met courgette, tomaat en frisse citroen
35 min
Kook mij eerst • Familie
Chilli sin carne
met rode bonen, guacamole en verse koriander
25 min
Veggie • Caloriebewust
Kipspiezen met geurige kokosrijst
Met satéstokjes van citroengras en zelfgemaakte seroendeng
30 min
Kook mij eerst
QUICK & EASY
Krieltjes met gekruid rundergehakt
Met groenten en rode pesto
25 min
Familie
Gegratineerde aubergine met zoete-aardappelpuree
met belegen geitenkaas en bieslook
40 min
Veggie • Familie
Parelcouscous met geroosterde kikkererwten en feta
met geroosterde groenten en bosui
40 min
Veggie
Mediterraanse kabeljauw met gestoofde aardappelen
met zelfgemaakte kruidenboter en gekleurde cherrytomaten uit de oven
40 min
Caloriebewust
QUICK & EASY
Platbroodpizza met bospaddenstoelenpesto en buffelmozzarella
Met champignons en rucola
20 min
Veggie
QUICK & EASY
Griekse gyrosschotel
met tomatenrijst en gebakken paprika
20 min
Caloriebewust
Premium
Kip gevuld met spinazie en geitenkaas
geserveerd met pesto-aardappelen en een sperziebonensalade
35 min
Premium
Flespompoen gevuld met parelcouscous, brie en walnoten
met hasselback-aardappelen, zelfgemaakte jus en salade
55 min
Veggie
Couscoussalade met halloumi-frietjes
met yoghurt-tahinsaus en limoen
20 min
Veggie
2 gangen
Zalm en croute met salade, kappertjes en krieltjes
met frisse venkelsoep als voorgerecht
55 min
Zoete hutspot met rookworst
Met gekleurde wortel en gebakken rode ui
35 min
Chef's Choice
Pompoen-pindasoep met een gekookt ei
met volkoren platbrood
30 min
Veggie • Caloriebewust
Bekijk onze prijzen
Receptarchief
Ontdek ons receptenboek