Menu voor nov 16 - 22

Platbroodpizza Hawaï

Platbroodpizza Hawaï

met rode paprika en rucola

35 min
Bourgondisch

Verse pappardelle met kalfsstoof
Premium

Verse pappardelle met kalfsstoof

met bleekselderij, rode wijn en pecorino
30 min
QUICK & EASY

Caloriebewust • Kook mij eerst
Gevulde kipfilet in coppa di Parma
Premium

Gevulde kipfilet in coppa di Parma

met kruidige ricotta en citroenrisotto
40 minKook mij eerst
Parelcouscoussalade met avocado en feta
QUICK & EASY

Parelcouscoussalade met avocado en feta

met tomaat, limoen en koriander
20 minVeggie
Indiase curry met venkel en mais

Indiase curry met venkel en mais

Geserveerd met naanbrood en frisse yoghurt
35 minVeggie
Orzo met spinazie en cherrytomaten

Orzo met spinazie en cherrytomaten

Een heerlijk zacht en romig Italiaans gerecht
30 minCaloriebewust • Kook mij eerst • Veggie • Familie
QUICK & EASY

Caloriebewust • Kook mij eerst • Familie

Veggie
Vispannetje met kabeljauw, prei en room

Vispannetje met kabeljauw, prei en room

met aardappelpuree
45 minKook mij eerst

Familie
Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade
QUICK & EASY

Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade

Gevuld met mangochutney, tomaat en koriander
25 minKook mij eerst
Pitabroodjes met tonijnsalade

Pitabroodjes met tonijnsalade

Met zoete bospeen en kokos
40 min
Vegetarische moussaka

Vegetarische moussaka

een ovenschotel met rode splitlinzen, courgette en knoflookbrood
50 minVeggie