Menu voor
nov 16 - 22
Platbroodpizza Hawaï
met rode paprika en rucola
35 min
Bourgondisch
Premium
Verse pappardelle met kalfsstoof
met bleekselderij, rode wijn en pecorino
30 min
QUICK & EASY
Caloriebewust • Kook mij eerst
Premium
Gevulde kipfilet in coppa di Parma
met kruidige ricotta en citroenrisotto
40 min
Kook mij eerst
QUICK & EASY
Parelcouscoussalade met avocado en feta
met tomaat, limoen en koriander
20 min
Veggie
Indiase curry met venkel en mais
Geserveerd met naanbrood en frisse yoghurt
35 min
Veggie
Orzo met spinazie en cherrytomaten
Een heerlijk zacht en romig Italiaans gerecht
30 min
Caloriebewust • Kook mij eerst • Veggie • Familie
QUICK & EASY
Caloriebewust • Kook mij eerst • Familie
Veggie
Vispannetje met kabeljauw, prei en room
met aardappelpuree
45 min
Kook mij eerst
Familie
QUICK & EASY
Mexicaanse viswraps met kool-wortelsalade
Gevuld met mangochutney, tomaat en koriander
25 min
Kook mij eerst
Pitabroodjes met tonijnsalade
Met zoete bospeen en kokos
40 min
Vegetarische moussaka
een ovenschotel met rode splitlinzen, courgette en knoflookbrood
50 min
Veggie
Bekijk onze prijzen