Menu voor okt 12 - 18

Mini-tortilla's met varkenshaaspuntjes

Mini-tortilla's met varkenshaaspuntjes

met Chinese kool en zoetzuur

30 minKook mij eerst
Garnalen in verse tomatensaus
Premium

Garnalen in verse tomatensaus

mt romige aardappelpuree en haricots verts

45 minKook mij eerst
Griekse salade met kippendij
QUICK & EASY

Griekse salade met kippendij

Met parelcouscous en feta
20 minKook mij eerst • Familie
Romige linguine met broccoli
QUICK & EASY

Romige linguine met broccoli

met geitenkaas, walnootstukjes en zongedroogde tomaatjes
20 minVeggie
Risotto met peterseliewortel en heekfilet
Vergeten groente

Risotto met peterseliewortel en heekfilet

met basilicumcrème en oude kaas
35 minKook mij eerst
Vegetarische Mexicaanse kapsalon

Vegetarische Mexicaanse kapsalon

met zelfgemaakte guacamole en tomatensalsa
50 minVeggie
Mac & Cheese met pompoen

Mac & Cheese met pompoen

met spinazie, tijm en pompoenpitten
40 minKook mij eerst • Veggie • Familie
Lahmacun met lamsgehakt en yoghurtsaus
QUICK & EASY

Lahmacun met lamsgehakt en yoghurtsaus

Turks streetfood in je eigen keuken
25 minKook mij eerst • Familie
Zoete biefstukreepjes met sesam-broccoli

Zoete biefstukreepjes met sesam-broccoli

met kruidenrijst en limoen
30 min
Shakshuka met geitenkaas

Shakshuka met geitenkaas

met krulpeterselie en een meerzadenbaguette
35 minVeggie
Japanse noedelsoep met kipfilet
QUICK & EASY

Japanse noedelsoep met kipfilet

met kastanjechampignons en paksoi
25 minCaloriebewust • Kook mij eerst
Scandinavische salade met doradefilet

Scandinavische salade met doradefilet

met gebakken aardappelen
35 minCaloriebewust • Kook mij eerst
Portobello gevuld met tonijn

Portobello gevuld met tonijn

Met kokosrijst en zoetzure salade van gele wortel en komkommer
35 min
Luxe kalfsstoof met witlofsalade
Premium

Luxe kalfsstoof met witlofsalade

een winters gerecht met cranberrychutney en peer
40 minKook mij eerst