Menu voor okt 05 - 11

QUICK & EASY

Veggie
Kipgyros met kruidige tabouleh

Kipgyros met kruidige tabouleh

met little gem en verse kruiden

30 minCaloriebewust • Kook mij eerst

Caloriebewust • Kook mij eerst
Roerei met tomaat en feta

Roerei met tomaat en feta

geserveerd met gebakken aardappelen en frisse salade
40 minVeggie • Familie
Gebakken kabeljauwfilet met botersaus

Gebakken kabeljauwfilet met botersaus

Met parelcouscous, wortel en tomaat
45 minKook mij eerst • Familie
Naanpizza met aubergine en buffelmozzarella

Naanpizza met aubergine en buffelmozzarella

Met paprika en vers basilicum
30 minCaloriebewust • Veggie
Duitse biefstuk met pittige puree van zoete aardappel
QUICK & EASY

Duitse biefstuk met pittige puree van zoete aardappel

met gebakken knoflooksnijbonen
25 minKook mij eerst • Familie
Spinaziecurry met feta en amandelen

Spinaziecurry met feta en amandelen

geserveerd met basmatirijst
35 minKook mij eerst • Veggie
Vergeten groente

Veggie
Premium

Kook mij eerst
Premium

Romige lasagne met prei en courgette

Romige lasagne met prei en courgette

met verse kruiden en Italiaanse kaas
55 minVeggie
Caserecce met kipgehakt in roomsaus
QUICK & EASY

Caserecce met kipgehakt in roomsaus

met spinazie en cherrytomaatjes
20 minKook mij eerst

Kook mij eerst • Veggie