Menu voor okt 05 - 11
QUICK & EASY
Linzen-parelcouscoussalade met rodebietencréme
met geitenkaas, appel en dille
20 minVeggie
Kipgyros met kruidige tabouleh
met little gem en verse kruiden
30 minCaloriebewust • Kook mij eerst
Visstoof met koolvis en spekjes
45 minCaloriebewust • Kook mij eerst
Roerei met tomaat en feta
40 minVeggie • Familie
Gebakken kabeljauwfilet met botersaus
45 minKook mij eerst • Familie
Naanpizza met aubergine en buffelmozzarella
30 minCaloriebewust • Veggie
QUICK & EASY
Duitse biefstuk met pittige puree van zoete aardappel
25 minKook mij eerst • Familie
Spinaziecurry met feta en amandelen
35 minKook mij eerst • Veggie
Vergeten groente
Knolselderijsoep met appel
50 minVeggie
Premium
Kogelbiefstuk met sjalot-tijmsaus
40 minKook mij eerst
Premium
Aardpeerpuree met eendenpoot en sinaasappelsaus
35 min
Romige lasagne met prei en courgette
55 minVeggie
QUICK & EASY
Caserecce met kipgehakt in roomsaus
20 minKook mij eerst
Falafelballetjes met yoghurt en warme naan
30 minKook mij eerst • Veggie