Menu voor sep 28 - okt 04
Premium
Varkenshaas in ontbijtspek met paddenstoelen-roomsaus
met pastinaakpuree en geroosterde broccoli
Premium
Vol-au-vent van vismelange en noordzeegarnalen
met wortel, venkel en champignons
QUICK & EASY
Pitabroodjes met rundergehakt en hummus
met frisse tomaat-komkommersalade en verse muntQUICK & EASY
Nasi Goreng met spiegelei
met komkommer, limoen, pinda's en koriander20 minKook mij eerst • Veggie
Pasta met geroosterde-paprikasaus en halloumi
met courgette en vers basilicumAubergine uit de oven met feta en granaatappelpitjes
met pittenrijst en verse muntQUICK & EASY
Verse conchiglie met tonijn en pesto
met frisse courgettesaladeQUICK & EASY
Kipfilet in mosterd-roomsaus
met gebakken aardappelen, kastanjechampignons en broccoli25 minKook mij eerst • Familie
Gebakken zeebaars met zelfgemaakte salieboter
met prei, champignons en kerrie-aardappelen45 minCaloriebewust • Kook mij eerst • Familie
Vergeten groente
Pastinaakcrème met varkensworst
met perenmoes en paarse wortelTomaat-paprikasoep met parelcouscous
met zure room, verse dragon en zelfgemaakte soepstengels30 minCaloriebewust • Veggie
Bulgur-linzensalade met geitenkaas
romig en fris met avocado en citroen35 minCaloriebewust • Kook mij eerst • Veggie
Pittige Thaise kipgehaktsalade
in schuitjes van little gem met zoetzure komkommerDuitse biefstuk met limoenboter
met spinazie a la crème en krieltjes