Menu voor jun 08 - 14

Parelcouscous met garnalen en courgette

Parelcouscous met garnalen en courgette

met verse tijm, rode peper en citroen

30 minCaloriebewust • Kook mij eerst • Familie
Romige spinaziegratin met spiegelei

Romige spinaziegratin met spiegelei

Met gebakken aardappeltjes

40 minVeggie • Kook mij eerst
Champignonburger met kaaskrieltjes

Champignonburger met kaaskrieltjes

geserveerd met een groene sperziebonensalade
35 minVeggie
Duitse biefstuk met pittige zoete-aardappelpuree
QUICK & EASY

Duitse biefstuk met pittige zoete-aardappelpuree

met gebakken knoflooksnijbonen
25 minCaloriebewust • Kook mij eerst • Familie
Geroosterde tomaat-paprikasoep

Geroosterde tomaat-paprikasoep

met zure room en gegratineerde broodstengels
50 minVeggie • Familie
Orzo met gebakken sjalotjes

Orzo met gebakken sjalotjes

met kastanjechampignons, citroenricotta en pecorino
30 minVeggie
Bulgursalade met koolrabi en halloumi

Bulgursalade met koolrabi en halloumi

gegarneerd met frambozendressing
40 minKook mij eerst • Veggie
Thaise maaltijdsalade met biefstukpuntjes
Balans

Thaise maaltijdsalade met biefstukpuntjes

Balansrecept: extra veel groenten en vezels, laag in calorieën
30 min
Conchiglie met rode pesto en feta
QUICK & EASY

Conchiglie met rode pesto en feta

Met rode paprika, veldsla en basilicum
20 minVeggie
Warme maaltijdsalade met gerookte forel
QUICK & EASY

Warme maaltijdsalade met gerookte forel

met krieltjes, frisse citroen en verse dille
20 minCaloriebewust
Aardappelkoekjes met warmgerookte zalm
Premium

Aardappelkoekjes met warmgerookte zalm

Met zure room, dille en koolrabi-appelsalade
55 min
Parelhoen met gegrilde aspergetips
Premium

Parelhoen met gegrilde aspergetips

met een salade van gegrilde nectarine, venkel en parelcouscous
35 minKook mij eerst
Vietnamees kipgehakt in little gem

Vietnamees kipgehakt in little gem

Met noedels en twee kruidige sausjes
40 minKook mij eerst