Menu voor apr 27 - mei 03
Kapsalon met kipgyros
Met zelfgemaakte ovenfriet, sla en tomaatjesShakshuka met geitenkaas
Met krulpeterselie en speltbaguetteMexicaanse gebakken tartaar
Geserveerd met zelfgemaakte friet en bonensaladeQUICK & EASY
Lahmacun met lamsgehakt en yoghurtsaus
Turks streetfood in je eigen keuken25 minKook mij eerst • Familie
Koninklijke pompoen-pindasoep
Geserveerd met wit platbrood en een eiVegetarische lasagne met spinazie
Met zelfgemaakte roomsaus45 minVeggie • Kook mij eerst
Quinoa met gemarineerde feta
met gepofte cherrytomaten en courgetteKipgehaktballetjes in Thaise tomatensaus
Met rijst en spinazieQUICK & EASY
Verse ravioli met ricotta en spinazie
In spinazie-tomatensaus20 minCaloriebewust • Veggie
QUICK & EASY
Curry met kippendij en couscous
Gegarneerd met frisse yoghurt, munt en amandelenPremium
Ragù van gekonfijte eend
Met linguine en frisse rucolasaladePremium
Zelfgemaakte kip cordon bleu
Geserveerd met regenboogaardappelen en salade met honing-mosterdmayonaiseGarnalen met gember-limoendressing
Met gewokte broccoli, rijst en pinda's