Beheer je flexibele lidmaatschap


Je kunt zelf heel gemakkelijk je box pauzeren, een andere box bestellen en je gegevens aanpassen. Ga naar de loginpagina en log in met je e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt aangemaakt bij het aanmelden bij HelloFresh.

Ga rechts naar Instellingen (door op je naam te kikken) voor het wijzigen van jouw lidmaatschap, bezorgadres en betaalinformatie. Je kunt hier ook jouw factuuroverzicht en accountgegevens vinden.

Wij hebben tijd nodig om jouw producten te bestellen en de boxen in te pakken, daarom is het belangrijk dat je voor donderdag je gegevens aanpast of pauzeringen invoegt. We kunnen namelijk alleen de wijzigingen meenemen voor de volgende week, die tot en met woensdag zijn ingevoerd. Vergeet niet om te controleren of jouw wijzigingen zijn opgeslagen.

Dit geldt ook als je jouw flexibele lidmaatschap wilt opzeggen. Opzeggen van het abonnement kan via het online account. Als je een abonnement met ons afsluit, heb je 14 dagen bedenktijd om het abonnement te herroepen. Deze bedenktijd gaat lopen vanaf ontvangst van de 1e HelloFresh Box. Binnen de termijn van 14 dagen kun je op elk moment herroepen. Let wel, als je er zeker van wilt zijn dat je direct geen HelloFresh Box meer ontvangt, zorg dan dat je 48 uur vóór donderdag herroept. Doe je dat niet, dan is de HelloFresh Box al besteld en ontvang je deze nog eenmalig en betaal je daar ook voor. De herroeping zal dan onmiddellijk daarna in werking treden.


instellingen.jpg
Het beheren van jouw leveringen
Je kunt heel gemakkelijk zelf bepalen welke week je een HelloFresh Box ontvangt. Dat doe je door naar Mijn leveringen te gaan. Hier heb je een overzicht van jouw leveringen. Klik op een datum om de levering van die week te pauzeren of te hervatten. Groen betekent dat je op die datum een box ontvangt en rood betekent dat je op die datum de levering van jouw box hebt gepauzeerd.


Gerechten zelf kiezen
Je kunt heel gemakkelijk zelf jouw menu samenstellen. Je hebt de keuze uit 10 gerechten. Ga via je persoonlijke online account naar Mijn recepten. Kies de week (en box) waarvan je het menu wilt aanpassen. Zorg ervoor dat je box niet gepauzeerd staat. Klik op 'Kies je maaltijden'. Selecteer de maaltijden naar keuze door rechts naast het gerecht de button groen aan te vinken. Als je een gerecht niet in jouw box wilt, zorg er dan voor dat de button grijs is. Vergeet niet om vervolgens rechtsboven op 'Wijziging opslaan' te klikken.

  • Wil je meer weten over het flexibele lidmaatschap? Kijk dan hier naar onze contactgegevens.
  • Wil je meer weten over het zelf kiezen van jouw gerechten? Kijk dan hier voor meer informatie.
  • Heb je hier nog vragen over? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.
  • Wil je contact opnemen met onze klantenservice? Bekijk onze contactgegevens hier!